Välkomna till Restaurang Skogsfrun Källan Hotell

Med fantastisk utsikt över milsvida skogar, berg och sjöar kan ni här njuta utav vår gourmethusmanskost och goda middagar. Källans eget berömda bröd, hembakta kakor och annat gott.
Gott vatten finns alltid vid våra måltider. Ni kan även förhöja smakerna med ett gott vin från vår vinkällare. Öl från lokala bryggerier samt alkoholfria alternativ.

Våra luncher består utav ett salladsbord, egna olivinläggningar, Källanbröd, måltidsdryck, varmrätt med tillbehör, kaffe och hembakta småkakor.
Pris 110 kr per person   (barn 3-11 år 55 kr)

Trerättersmiddag serveras oftast i bufféform men även som serverad middag beroende på antal bokade gäster.  Förrättsbord, Källan bröd, oliver, varmrätt med tillbehör, dessert, kaffe/thé
Pris 365 kr per person  (barn 3-11 år 165 kr)

Vid speciella arrangemang gäller ej ovan nämnda priser.
Specialkost, vänligen anmäl det vid bokningstillfället.


Telefon: 0918-321 00


Köp Källans egen kokbok

Vi har en kokbok innehåller recept ur Källans kostkultur. Säljs i receptionen. Pris 95 kr

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas förrättsvin
1 glas varmrättsvin
1 glas dessertvin
Pris  224,-

Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

V.50  12,00-13,00

Måndag: Ugnsbakad kolja med mangochutney och kokostäcke, serveras med kokta rotfrukter.

Tisdag: Tagliatelle med Matthias goda ost och skinksås

Onsdag: Mustig gryta på svenskt kött med syltlök och färska champinjoner.

Torsdag: Gratäng på svensk kyckling, soltorkade tomater, svarta oliver och norrländsk grädde. Serveras med 4 skånska gryn.

Fredag: Fläskkotlett från Rusksele med champinjonsås, blancherad blomkål och hasselbackspotatis. 

Fredag middag: Restaurangen Abonnerad.

Lördag lunch: Saffransdoftande fiskgryta med fänkål och purjolök. Serveras med kokt västerbottenpotatis.

Lördag Middag: Julbuffé

*Fisksort beroende på vad vår fiskhandlare rekommenderar

(Med reservation för ändringar) 

          

Välkomna med er reservation på lunch och middag!