Välkomna till Restaurang Skogsfrun på Källan Hotell
Sommarlunch- och middagar 26 juni – 12 augusti

Sommarlunch dukas fram måndag – lördag kl 11,30-13,30
Salladsbord, Källanbröd, oliver, och olika godsaker som tex egen inlagd sill, paj, lax, kallskuret mm. varmrätt med tillbehör, måltidsdryck, kaffe/the och hembakta småkakor.  145,-/pers (barn 4-11 år 80,-)
Välkomna med er reservation!
Sommarerbjudande:  Lunch samt inom-och utomhuspool, bastu, allmän relax   vuxna 195,-   Barn 4-11 år   95,-

Källans sommarmiddag måndag – lördag kl 18,00-20,00
Välkomna att boka middag. Vi dukar fram goda sallader och Källanbröd.  I det varma köket finns sedan varmrätt med tillbehör. Till kaffe/the är det en god dessert.    290,-/person (barn 4-11 år 130,-)
Välkomna med er reservation

Specialkost, vänligen anmäl det vid bokningstillfället.


Telefon: 0918-321 00


Köp Källans egen kokbok

Vi har en kokbok innehåller recept ur Källans kostkultur. Säljs i receptionen. Pris 100 kr

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas förrättsvin
1 glas varmrättsvin
1 glas dessertvin
Pris  198,-

Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

V.26 Lunch 11,30-13,30

Måndag: Gryta på närproducerat nötkött, tomat, oliver, örter, champinjoner och vitlök. Serveras med bulgur

Tisdag: Spaghetti med husets pesto, svensk kyckling, bacon och Västerbottenost

Onsdag: Pocherad färsk sej, skirat citrussmör, dill, kokt Västerbottenpotatis samt broccoli

Torsdag: Brässerad svenskt sidfläsk med äpple, persilja och chili. Serveras med rostad potatis och äppelsås

Fredag: Marinerade svenska kycklinglår, varm matvetesallad med mynta och fetaost samt husets tzatsiki 

Fredag middag: Lågtempererat ankbröst, apelsinsås, sauterad lök samt husets örtpotatis

Lördag: Källans färska pepparlax med blomkål, kokt Västerbottenpotatis, limeaioli

Lördag middag: Norrländsk flankstek med chimichurry, majscobettes, potatisgratäng med Västerbottenost

*Fisksort beroende på vad vår fiskhandlare rekommenderar

(Med reservation för ändringar) 

          

Välkomna med er reservation på lunch och middag!