Välkomna till Restaurang Skogsfrun Källan Hotell
Sommartider/priser  25 juni  – 11 augusti

Med fantastisk utsikt över milsvida skogar, berg och sjöar kan ni här njuta utav vår gourmethusmanskost och goda middagar. Källans eget berömda bröd, hembakta kakor och annat gott.
Gott vatten finns alltid vid våra måltider. Ni kan även förhöja smakerna med ett gott vin från vår vinkällare. Öl från lokala bryggerier samt alkoholfria alternativ.

Våra luncher består utav ett salladsbord, egna olivinläggningar, Källanbröd, måltidsdryck, varmrätt med tillbehör, kaffe och hembakta småkakor.
Pris 110 kr per person   (barn 3-11 år 55 kr) Sommartid öppet kl 11,30-13,30

Sommarmiddag serveras i bufféform med sallads/förrättsbord. Varmrätt med tillbehör, kaffe/thé. Hembakad dessert finns att köpa till.
Middag dukas fram mellan kl 18,00-20,00
Pris 290 kr   (barn 3-11 år 165 kr)      (dessert finns från 45-70 kr, var kväll har sin dessert)

Förboka gärna lunch/middag. För boende hotellgäster sker automatiskt bordsreservation då de bokat helpension)
Vid speciella arrangemang gäller ej ovan nämnda priser.
Specialkost, vänligen anmäl det vid bokningstillfället.


Telefon: 0918-321 00


Köp Källans egen kokbok

Vi har en kokbok innehåller recept ur Källans kostkultur. Säljs i receptionen. Pris 95 kr

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas förrättsvin
1 glas varmrättsvin
1 glas dessertvin
Pris  224,-

Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

V.33 11,30-13,00

Måndag: Kryddig pepparlax med kall citron sås, serveras med fyra skånska gryn.

Tisdag: Källans goda lasagne på svensk nötkött och Västerbottensost.

Onsdag: Ugnsbakad fläsksida från svenska gårdar, med kall vitlökssås, stekt vitkål och potatisbiffar.

Torsdag: Äppelbräserad pluma från svenska grisar, serveras med skysås, stekta grönsaker och kokt potatis.

Fredag lunch: Kryddig svensk kycklingklubba, med stekt majs, couscous och kall yoghurtsås.

Fredag middag: Rosmarinmarinerad lammstek från Svansele Småbruk, ugnsstekt gula och lila morötter, och timjandoftande stekt potatis.

Lördag lunch: Ångad kummel på bädd av rostad grönsaker, serveras med ris och citron-vitvinsås.

Lördag middag: Lågtempererad svensk oxfilé, marinerad med dijonsenap och färska örter, till serveras citronstekt fänkål, smörslungad körsbärstomat, sötpotatispuré och norrländskt smör med Västerbottensost.

Välkomna!

(Med reservation för ändringar)

 Välkomna med er reservation på lunch och middag!