Välkomna till Restaurang Skogsfrun Källan Hotell

Med fantastisk utsikt över milsvida skogar, berg och sjöar kan ni här njuta utav vår gourmethusmanskost och goda middagar. Källans eget berömda bröd, hembakta kakor och annat gott.
Gott vatten finns alltid vid våra måltider. Ni kan även förhöja smakerna med ett gott vin från vår vinkällare. Öl från lokala bryggerier samt alkoholfria alternativ.

Våra luncher består utav ett salladsbord, egna olivinläggningar, Källanbröd, måltidsdryck, varmrätt med tillbehör, kaffe och hembakta småkakor.
Pris 110 kr per person   (barn 3-11 år 55 kr)

Trerättersmiddag serveras oftast i bufféform men även som serverad middag beroende på antal bokade gäster.  Förrättsbord, Källan bröd, oliver, varmrätt med tillbehör, dessert, kaffe/thé
Pris 365 kr per person  (barn 3-11 år 165 kr)

Vid speciella arrangemang gäller ej ovan nämnda priser.
Specialkost, vänligen anmäl det vid bokningstillfället.


Telefon: 0918-321 00


Köp Källans egen kokbok

Vi har en kokbok innehåller recept ur Källans kostkultur. Säljs i receptionen. Pris 95 kr

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas förrättsvin
1 glas varmrättsvin
1 glas dessertvin
Pris  198,-

Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

V.34   12,00-13,00

Måndag: Filéwok på norrländsk fläskfilé och oxfilé från Albertina gård i Fårträsk. äggnudlar, färska grönsaker samt sweet chilidressing.

Tisdag: Chili con carne med blandbönor, serveras med ris

Onsdag: Viltfärslimpa på älg och dovhjort, serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt Västerbottenpotatis

Torsdag: Lammkorv med fetaost och olivolja, serveras med äppeltzatsiki och varm bulgursallad

Fredag:  Asiatisk gryta med svensk flankstek, bambuskott, färska champinjoner och sojasås. Serveras med jasminris

Fredag middag: Smördegsinbakad norrländsk fläskfilé, serveras med skogssvampstuvning, sauterad zucchini samt örtrostad potatis

Lördag: Krämig fiskgratäng med räksås, dill, purjolök. Serveras med potatis- och broccolistomp

Lördag middag: Rosmarinstekt norrländsk lammentrecôte, serveras med rödvinssky, potatisbakelse samt palsternacka 

 

*Fisksort beroende på vad vår fiskhandlare rekommenderar

(Med reservation för ändringar) 

          

Välkomna med er reservation på lunch och middag!