Välkomna till Restaurang Skogsfrun Källan Hotell

Med fantastisk utsikt över milsvida skogar, berg och sjöar kan ni här njuta utav vår gourmethusmanskost och goda middagar. Källans eget berömda bröd, hembakta kakor och annat gott.
Gott vatten finns alltid vid våra måltider. Ni kan även förhöja smakerna med ett gott vin från vår vinkällare. Öl från lokala bryggerier samt alkoholfria alternativ.

Våra luncher består utav ett salladsbord, egna olivinläggningar, Källanbröd, måltidsdryck, varmrätt med tillbehör, kaffe och hembakta småkakor.
Pris 110 kr per person   (barn 3-11 år 55 kr)

Trerättersmiddag serveras oftast i bufféform men även som serverad middag beroende på antal bokade gäster.  Förrättsbord, Källan bröd, oliver, varmrätt med tillbehör, dessert, kaffe/thé
Pris 365 kr per person  (barn 3-11 år 165 kr)

Vid speciella arrangemang gäller ej ovan nämnda priser.
Specialkost, vänligen anmäl det vid bokningstillfället.


Telefon: 0918-321 00


Köp Källans egen kokbok

Vi har en kokbok innehåller recept ur Källans kostkultur. Säljs i receptionen. Pris 95 kr

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas förrättsvin
1 glas varmrättsvin
1 glas dessertvin
Pris  224,-

Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

V.8 12,00-13,00

Måndag: Källans Biff Stroganoff på Svensk flankstek. Serveras med Mickes surdegsbröd, stekt potatis och blomkål. 

Tisdag: Lasagne på Norrländsk fläskfärs, kantareller, bacon och  Västerbottenost.

Onsdag: Laxbiffar med dill och citron. Serveras med dillkokt Västerbottenpotatis, brynt smör och blancherade gröna ärtor.

Torsdag: Älgfärslimpa med löksås kokt Västerbottenpotatis och lingonsylt.

Fredag lunch: Tagliatelle med en krämig sås på Svensk kyckling, purjolök, paprika, rökt griskind och gul lök.

Fredag middag: 

Förrättsbuffé: Källans goda sallader, marinerade oliver, hembakt bröd, Spenatpaj med kallrökt lax, chark och ostbricka.

Varmrätt: Lingonbräserad Svensk dovhjortstek med lingonskysås, ugnsrostad sötpotatis och chevrébakad kålrot.

Dessert: Lingoncheesecake med salt kolasås.

Lördag lunch: Ugnsbakad färsk fisk med broccolipesto, körsbärstomater och baconcrisp. Serveras med kokt Västerbottenpotatis.

Lördag middag: 

Celebert besök av Inger ”Pippi Långstrump” Nilsson. Helgpaket med supé, föreläsning, musikunderhållning, pool, relax, brunch  Pris från 1465 kr per pers.

Förrätt:  Rödingtartar med löjromsmousse på hembakt surdegsbröd.

Varmrätt: Lågtempererad Älgryggbiff från Rusksele med potatiskaka, persiljeslungade champinjoner och björnbärssås.

Dessert: Crème Brûlèe med hjortron.

lkomna!

(Med reservation för ändringar) 

          

Välkomna med er reservation på lunch och middag!