Välkomna till Restaurang Skogsfrun Källan Hotell

Med fantastisk utsikt över milsvida skogar, berg och sjöar kan ni här njuta utav vår gourmethusmanskost och goda middagar. Källans eget berömda bröd, hembakta kakor och annat gott.
Gott vatten finns alltid vid våra måltider. Ni kan även förhöja smakerna med ett smakfullt vin från vår vinkällare. Öl från lokala bryggerier samt alkoholfria alternativ.

Våra luncher består utav ett salladsbord, egna olivinläggningar, Källanbröd bakat med ekologiskt mjöl,  måltidsdryck, varmrätt med tillbehör, kaffe/te och hembakta småkakor med äkta smör.
Pris 125 kr per person   (barn 3-11 år 55 kr) Lunch dukas fram kl 12-13  måndag – lördag

Kvällens trerättersmiddag serveras i bufféform med sallads/förrättsbord. Varmrätt med tillbehör, kaffe/thé. Hembakad dessert.
Middag dukas fram mellan kl 18,00-19,30   måndag – lördag  Pris 385 kr per person
(beroende på antal gäster så kan middag ibland bli serverad trerätters)

Förboka gärna lunch/middag. För boende hotellgäster sker automatiskt bordsreservation då de bokat helpension.
Vid speciella arrangemang, julbord, julluncher gäller ej ovan nämnda priser.
Specialkost, vänligen anmäl det vid bokningstillfället.

Telefon: 0918-321 00


Köp Källans egen kokbok

Vi har en kokbok innehåller recept ur Källans kostkultur. Säljs i receptionen. Pris 95 kr

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas förrättsvin
1 glas varmrättsvin
1 glas dessertvin
Pris  242,-

Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

V.4 12,00-13,00

Måndag: Kockens val.

Tisdag: Biffstroganoff på Svenskt nötkött, Dijon, gul lök och Norrländsk grädde. Serveras med kokt ris och blancherad broccoli.

Onsdag: Chili sin Carne med tortilla.

Torsdag lunch: Dragen Svensk karré med picklad rödlök, gulärtshummus och pitabröd.

Fredag lunch: Köttfärslimpa på älg och fläskfärs från Rusksele med Källans lingonsylt, svampsås och kokt potatis.

Fredag middag: Svensk örtrubbad flankstek med parmesangratinerad potatis och rotfruktsgratäng med rödvinssky.

Lördag lunch: Örtkryddad färskostfylld rullad på spätta med kokta rotfrukter slungade i brynt smör.

Lördag middag: Lågtempererad provensalmarinerad Lammrostbiff från Gotland med potatis och palsternackspuré, ugnsrostade jordärtskockor och sauce vette.

Välkomna!

(Med reservation för ändringar)

 Välkomna med er reservation på lunch och middag!