Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas vitt vin
1 glas rött vin
1 glas dessertvin
Pris  359,-

Vi har även de berömda vinerna av blåbär och
lingon från Idunn Wine & Co. Rålund, Norsjö
Säljes på helflaska

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

Lunchmeny Vecka 9.     (här är meny för två veckor, så skrolla ner eller se veckonr.)

11,30-13,30

Måndag:      Dagens soppa, salladsbuffè, Källansbröd
Pyttipanna stekt ägg och rödbetor.

Tisdag:         Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Hemkokta Bruna bönor och stekt fläsk, hembakta fettisdags mini semlor.

Onsdag:        Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Sweet chili kyckling och stekt potatis.

Torsdag:      Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Lax med krämig dragonsås och rostade grönsaker.

Fredag:        Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Gulaschgryta, Fredagsdessert

Lördag:        Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Norrländska Kotletter med svampsås och rostad potatis, Lördagsdessert

Till helgerna är det alltid en trerätters meny till middagen
I bufféform eller serverat, beror på totalantal

Lunchmeny Vecka 10.    

11,30-13,30 tisdag – lördag  (förbokningar och drop-in)

Tisdag:         Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Pannbiff med lök, brunsås kokt potatis.

Onsdag:        Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Torsdag:      Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Ugnsbakad Alaska pollock med citron och dill, kokt potatis.

Fredag:        Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Hamburgare med pommes och hemslagen bearnaisesås, Fredagsdessert

Lördag:        Dagens soppa, salladsbuffé, Källanbröd
Panerad rödspätta med remuladsås och råstekt potatis, Lördagsdessert

Till helgerna är det alltid en trerätters meny till middagen
I bufféform eller serverat, beror på total antal

Välkomna!

(Med reservation för ändringar)

Välkomna med er reservation på lunch och middag!

Telefon: 0918-321 00

E-post: info@kallan-hotell.se