Restaurang Skogsfrun

Välkomna till vår restaurang Skogsfrun, med plats för 120 gäster. Här kan ni avnjuta våra underbara maträtter i en lugn och avspänd miljö. Den milsvida utsikten ger en extra dimension till måltiden. Restaurang Skogsfrun har fullständiga rättigheter, och i vår vinkällare finns många kvalitetsviner utvalda och rekommenderade av vinkännaren Carl Jan Grankvist.

Vår duktiga kökspersonal hjälper gärna till, så att ni blir nöjda med er vistelse här på källan.

Hjärtligt välkomna!

Förboka Källans vinpaket

Passande viner till kvällens meny dukas fram.

1 glas vitt vin
1 glas rött vin
1 glas dessertvin
Pris  359,-

Vi har även de berömda vinerna av blåbär och
lingon från Idunn Wine & Co. Rålund, Norsjö
Säljes på helflaska

Restaurang Skogsfrun – Källan Hotell

 

Lunchmenyer finns här för två veckor så skrolla ner, se veckonummer

Vecka 4.

11,30-13,30 (drop in är välkommen tisdag till lördag)

Tisdag      Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag    Veckan soppa med färskt bröd, sallader
Kycklingklubba med currysås och kokt ris

Torsdag   Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Ugnsbakad lax med dragonsås och rostad potatis

Fredag    Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Vinbräserad kotlett med paprika och stekt klyftpotatis.   Fredagsdessert

Lördag    Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Karréstek med gräddsås och potatiskaka. Lördagsdessert

Till helgerna är det alltid en trerätters meny till middagen
I bufféform eller serverat, beror på totalantal

Vecka 5.

11,30-13,30 (drop in är välkommen tisdag till lördag)

Tisdag      Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Pannbiff med lök, brunsås och kokt potatis

Onsdag    Veckan soppa med färskt bröd, sallader
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Torsdag   Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Ugnsbakad fiskfilé med dill och citron, rostade grönsaker och potatis

Fredag    Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Stek på fransyska med svampsås, rostad potatis och pressgurka.   Fredagsdessert

Lördag    Veckans soppa med färskt bröd, sallader
Ugnsstekt laxfilé med Västerbottensostcrème och kokt potatis.   Lördagsdessert

Till helgerna är det alltid en trerätters meny till middagen
I bufféform eller serverat, beror på totalantal.

Välkomna!

(Med reservation för ändringar)

Välkomna med er reservation på lunch och middag!

Telefon: 0918-321 00

E-post: info@kallan-hotell.se