Nu kan vi välkomna er till vår nyrenoverade spa avdelning med nya omklädningsrum, nya duschar,
ny bastu, ny spa-lounge, icebucket, ny pool interiör.

Spa behandlingar sker under fre-lör-sön, förbokas innan ankomst min. 2 veckor innan.
Spa behandlingar mån – tors:   floating och infraröd värmebehandling, Care of Gerd Spakit.
Övriga spabehandlingar mot förfrågan.

Boka en ljuvlig spa behandling  till dig eller någon du tycker om.

I alla behandlingar ingår lån av badrock, handduk och tofflor (tofflor att behålla)
samt fri entré till pool, bastu och gemensam relax.


Detox – utrensande lerinpackning

En unik naturlig och mineralrik lera från Heviz i Ungern appliceras varm över hela kroppen. Vila inbäddad i ca 20 minuter. Bra mot stela leder, trötta muskler och ger nytt liv till torr hud. Under tiden ger vi ditt ansikte en enkel rengöring, lägger en ansiktsmask och ger en rogivande ansiktsmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med att vi applicerar och masserar in en mineralrik crème och olja.
Behandlingstid 80min.
Pris 1040 kr


Energikur – för trötta muskler

En lugnande och energigivande massagekur. Inleds med djuprengörande och cirkulationsfrämjande kroppsskrubb, därefter vila i ett uppiggande eukalyptusbad. Avslutas med en 35 minuters lång klassisk massage som minskar stress och ger ny energi.
Behandlingstid 80 min.
Pris 1040 kr


Ingefära aromainpackning

En underbart avslappnande behandling som börjar med en turkisk djuprengörande och cirkulationsfrämjande  kroppsskrubb. Aromaoljan blandas med en mineraliserande crème som ger en avslappnande effekt på ömmande muskler och leder, samtidigt som den återfuktar och ger näring till huden. Oljan appliceras med långsamma rörelser över kroppen. Vila inbäddad i ca 20 minuter medan vi rengör ansiktet, lägger en ansiktsmask och ger en rogivande ansiktsmassage.
Behandlingstid 80min
Pris 1040 kr


Lavendeldröm med mindfullness massage 

Låt lavendeln rena och stärka kroppen, balansera och lunga sinnet. Behandlingen inleds med en djuprengörande och cirkulationshöjande turkisk kroppsskrubb. Efter en mindfullnessmassage med lavendelolja inbäddad i värme ges skalpmassage med varm olja om så önskas och avslutningsvis en skön fotmassage
Behandlingstid 80min
Pris 1040 kr


Duobehandling för dig och din vän

 
En underbar, avslappnande och lyxig duobehandling som inleds med ett kurbad där du väljer mellan härligt doftande och välgörande aromaoljor. Din vän får under tiden en skön energigivande ansiktskur som består av rengöring, fuktighetsgivande och mineraliserande ansiktsmask och till sist dekolletage- och ansiktsmassage med crème och olja efter hudtyp. Efter detta bjuder vi på dryck och tilltugg. Behandlingen fortsätter sedan med kurbad för din vän och ansiktskur för sig själv
Behandlingstid 80 min
Pris 795 kr per person 

 


Kur för ansikte, händer och fötter

En rogivande, rengörande och vitaliserande kur. Produkterna anpassas efter dina behov. Dina händer och nagelband masseras varsamt med uppmjukande olja. Fötterna bäddas in i varma lavendelhanddukar och masseras sedan med en lugnande, kylande och stimulerande fotkräm. Ansiktet får rengöring, en fuktgivande mask, serum och crème och till sist en avslappnande ansikts- och dekolltagemassage
Behandlingstid 50 min
Pris 795 kr


Våra massagepaket 

Alt 1  Kamomill kroppsskrubb och klassisk massage
Alt 2  Kurbad och klassisk massage
Alt 3  Ansiktskur och klassisk massage
Alt 4  Infraröd värmebehandling och klassisk massage
Behandlingstid. 50 min.
Pris 795 kr


Massage

Klassisk massage 25 min        Klassisk massage 50 min
Pris 455 kr                              Pris 795 kr

Aromamassage 25 min           Aromamassage 50 min
Pris 495                                  Pris  845 kr


Ansiktskur för honom eller henne 

En rogivande, rengörande och vitaliserande kur för trött och stressad hud. Produkterna anpassas efter dins behov. Ansiktsrengöring, en fuktighetsgivande ansiktsmask, serum och crème ger ansiktet ny lyster. Avslutningsvis en avslappnande och cirkulationsfrämjande ansikts- och dekolletage massage ger ansiktet nytt liv!
Behandlingstid 25 min
Pris 455 kr


Kamomill Kroppsskrubb

En krämig och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn tar varsamt bort den torra huden på hudytan samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen och ökar blodcirkulationen. Behandlingen gör att huden känns mjuk och fräsch. Som avslutning appliceras kamomill kroppsspray på hela kroppen.
Behandlingstid 25 min
Pris 455 kr


Fotkur

En lugnande behandling för kropp och själ! Fotbadsinpackning, uppmjukande skrubb och rogivande massage av fötter och underben. Enkel hand eller skalpmassage under tiden fotbadsinpackningen verkar.

Behandlingstid 25 min
Pris 455 kr


Frans och bryn

Ögonbrynsplock, färgning av fransar och bryn är en av de behandlingar där resultatet syns omedelbart. Färgen på fransar och bryn håller i cirka 4-6 veckor

Frans- och brynplock inkl. brynplock 475 kr

Fransfärgning 295 kr

Brynfärgning inkl. plock 295 kr

Ögonbrynsplock 190kr


Floating  

Floating är avstressande och ger ett behagligt lugn. Du ligger i en tank och flyter i saltvatten, i ett helt viktlöst tillstånd som gör att du slappnar av. Blodcirkulationen ökar i muskulaturen.

Behandlingstid 45 min.
Pris 380 kr


Infraröd värmebehandling 

Välgörande värmebehandling för hela kroppen. Med infrarött ljus som ger minskad stelhet i leder,
motverkar spända och ömma muskler samt ökar fettförbränning. Behandlingen har en
positiv effekt på hjärt- och kärlsystem, minskar stress samt lindrar smärta,
hudbesvär och utrensning av toxiner.
Behandlingstid 30 min
Pris 240 kr