Bokningar för spa behandlingar är möjliga från 1/2-2021. Ring och boka.

Nu kan vi välkomna er till vår nyrenoverade spa avdelning med nya omklädningsrum, nya duschar,
ny bastu, ny spa-lounge, icebucket, ny pool interiör.

Spa behandlingar sker under onsdag-söndag, förbokas innan ankomst (begränsade antal platser som bokas först till kvarn).
Spa behandlingar mån – sön:   infraröd värmebehandling, Care of Gerd ”Gör det Själv” spakit.
Övriga spabehandlingar mot förfrågan.

Boka en ljuvlig spa behandling  till dig eller någon du tycker om.

Är du dagsgäster? Du kan köpa till entré till spaet för 198kr. Ni kan alltid hyra badrock, tofflor och handduk för 85kr/set i receptionen.

Är du boendegäster? Ingår alltid entré till spaet, badrock och tofflor! Njut!

 


Detox – utrensande lerinpackning

En unik naturlig och mineralrik lera från Heviz i Ungern appliceras varm över hela kroppen. Vila inbäddad i ca 20 minuter. Bra mot stela leder, trötta muskler och ger nytt liv till torr hud. Under tiden ger vi ditt ansikte en enkel rengöring, lägger en ansiktsmask och ger en rogivande ansiktsmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med att vi applicerar och masserar in en mineralrik crème och olja.
Behandlingstid 75 min.
Pris 1185 kr


Energikur – för trötta muskler

En lugnande och energigivande massagekur. Inleds med djuprengörande och cirkulationsfrämjande kroppsskrubb, därefter vila i ett uppiggande energibad. Avslutas med klassisk massage som minskar stress och ger ny energi.
Behandlingstid 75 min.
Pris 1185 kr


Aromainpackning

En underbart avslappnande behandling som börjar med en turkisk djuprengörande och cirkulationsfrämjande  kroppsskrubb. Aromaoljan blandas med en mineraliserande crème som ger en avslappnande effekt på ömmande muskler och leder, samtidigt som den återfuktar och ger näring till huden. Oljan appliceras med långsamma rörelser över kroppen. Vila inbäddad i ca 20 minuter medan vi rengör ansiktet, lägger en ansiktsmask och ger en rogivande ansiktsmassage.
Behandlingstid 75 min
Pris 1185kr


Lavendeldröm med mindfullness massage 

Låt lavendeln rena och stärka kroppen, balansera och lunga sinnet. Behandlingen inleds med en djuprengörande och cirkulationshöjande turkisk kroppsskrubb. Efter en mindfullnessmassage med lavendelolja inbäddad i värme ges skalpmassage med varm olja och avslutningsvis en skön fotmassage
Behandlingstid 75 min
Pris 1185 kr


Duobehandling för dig och din vän

 
En underbar, avslappnande och lyxig duobehandling som inleds med ett kurbad där du väljer mellan härligt doftande och välgörande aromaoljor. Din vän får under tiden en skön energigivande ansiktskur som består av rengöring, fuktighetsgivande och mineraliserande ansiktsmask och till sist dekolletage- och ansiktsmassage med crème och olja efter hudtyp. Behandlingen fortsätter sedan med kurbad för din vän och ansiktskur för sig själv
Behandlingstid 75 min
Pris 1125 kr per person 

 


Kur för ansikte, händer och fötter

En rogivande, rengörande och vitaliserande kur. Produkterna anpassas efter dina behov. Dina händer och nagelband masseras varsamt med uppmjukande olja. Fötterna bäddas in i varma lavendelhanddukar och masseras sedan med en lugnande, kylande och stimulerande fotkräm. Ansiktet får rengöring, en fuktgivande mask, crème och till sist en avslappnande ansiktsmassage
Behandlingstid 50 min
Pris 995 kr


Massage

Klassisk massage 25 min        Klassisk massage 50 min
Pris 499 kr                              Pris 875 kr

Aromamassage 25 min           Aromamassage 50 min
Pris 595                                  Pris  995 kr


Ansiktskur för honom eller henne 

En rogivande, rengörande och vitaliserande kur för trött och stressad hud. Produkterna anpassas efter dins behov. Ansiktsrengöring, en fuktighetsgivande ansiktsmask, serum och crème ger ansiktet ny lyster. Avslutningsvis en avslappnande och cirkulationsfrämjande ansikts- och dekolletage massage ger ansiktet nytt liv!
Behandlingstid 25 min   Pris 499 kr

 


Kamomill Kroppsskrubb

En krämig och väldoftande peeling med kamomill och finpolerande pimpstenskorn tar varsamt bort den torra huden på hudytan samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen och ökar blodcirkulationen. Behandlingen gör att huden känns mjuk och fräsch. Som avslutning appliceras kamomill kroppsspray på hela kroppen.
Behandlingstid 25 min
Pris 545 kr


Fotkur

En lugnande behandling för kropp och själ! Fotbadsinpackning, uppmjukande skrubb och rogivande massage av fötter och underben. Enkel hand eller skalpmassage under tiden fotbadsinpackningen verkar.

Behandlingstid 25 min
Pris 499 kr


Frans och bryn

Ögonbrynsplock, färgning av fransar och bryn är en av de behandlingar där resultatet syns omedelbart. Färgen på fransar och bryn håller i cirka 4-6 veckor

Frans- och brynplock inkl. brynplock

Pris 695 kr
Behandlingstid 45 min

 

 


Infraröd värmebehandling 

Välgörande värmebehandling för hela kroppen. Med infrarött ljus som ger minskad stelhet i leder,
motverkar spända och ömma muskler samt ökar fettförbränning. Behandlingen har en
positiv effekt på hjärt- och kärlsystem, minskar stress samt lindrar smärta,
hudbesvär och utrensning av toxiner.

Behandlingstid 45 min
Pris 545 kr

Reservation för ev ändringar

Avbokningsregler: Avbokning kan ske senast 7 dagar innan ankomst.
Återköp av vistelse sker mot uppvisande av läkarintyg.