Torgny Lindgrens litterära landskap

Under din vistelse här på Källan med avkopplande boende på trevliga rum, goda måltider i vår panoramarestaurang, härliga skogspromenader på Västerbottens högsta berg, så kan du även göra ett besök till Raggsjöliden som är författaren Torgny Lindgrens hemställe. Det tar ca 15 min med bil.

I Läs mer…

Sommarpaket 25 juni – 11 augusti

Välkommen till härliga sommardagar på Källan.

Spa

Restaurant

Conference

Activities

Entertainment

Hotel (deutsch)

Golfpaket

Fromhedens Golfcamp, en knapp halvtimmes bilkörning från Källan Hotell. En vackert belägen skogsgolfbana som erbjuder tidig premiär och lång säsong genom att banan har perfekt konstgräs. Här finns mycket tid för dig till träning och golfrundor. Läs mer om banan på www.norsjogolf.se

Vi kan även erbjuda Läs mer…

Spa (deutsch)